Post by staranmarbungpe on Mar 6, 2022 18:29:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Within VR - Cinematic Virtual Reality IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další gold hack ▞▞▞
▞▞▞ Within VR - Cinematic Virtual Reality 2022 version ▞▞▞
Na perfektně nakonfigurovaném LG G5 se po stažení videí nespustí přehrávání – a pokud se streamování zastaví, neustále se zastaví, i když mám masivní připojení
Služba SyncService je vždy spuštěna. Odinstalováno.
První: Stahování videí. Někdy se zasekne na 99,55 % nebo kolem 60 %. Chci to nechat celou noc a stáhnout si všechna ta videa. Ale jedno video mě v tom zastavilo. Za druhé: Nespokojen s omezeným výběrem videí. Ale nenechte se mýlit, všechny tyto obsahy byly skvělé a vysoce doporučené! Jen přidávejte další videa!
Úžasné! Nejlepší aplikace pro vr videa, kterou jsem doposud viděl. Tuny skvělého obsahu. Rozhodně stojí za stažení.
Toto je nejúžasnější aplikace, která je k dispozici pro google cardbord. musíte mít mobilní telefon vyšší třídy, aby to fungovalo hladce. funguje nejlépe na HTC m7 GPE .. dává 4 hvězdičky kvůli špatné kvalitě videa
Milujte aplikaci. Kéž by měli delší videa a nemohou se dočkat dalších. Pokud existuje prémie, koupil bych!
Ach můj bože... Jen Ach můj bože je vše, co mohu o této aplikaci říci. Obsah je prostě úžasný. Nikdy jsem si nemyslel, že bych mohl zažít věci jako tyto jen ze svého smartphonu a 750₹/10 $ v.r. headset ... Toto je jediná vr aplikace, která stojí za stažení. Poté, co jsem viděl tento obsah, nenávidím všechny ostatní aplikace vr. Prostě úžasný zážitek...
MMX Hill Dash 2, carreras todo terreno Carreras njo
Opravená chyba, díky...
Pokud vytvoříte spouštěč pro kartonový obsah, spouštěč by měl být také v . Trochu dostupného obsahu je kvalita, i když streamování by bylo plus.
Stáhněte si aplikaci a poté film o tající ledové čepici. Čekal věky. Obrázek o vložení telefonu na to čekal věky. Nakonec vyprávěný film nelze naložit smetí smetí
Je u nich nějaká šance, že by to mohlo fungovat na samsung s5?
tahle hra je na hovno
Nepřehrává se každé video, které má velikost větší než 1 Gb. Při otevření těchto videí aplikace Within automaticky spadla a přestala fungovat. Velmi dráždivé
Aplikace spadne v elephone s7, když kliknu na video, říká, že přestalo fungovat, dávám pouze 2 hvězdičky, protože to vypadá skvěle.
Udržuje službu na pozadí spuštěnou ve vašem telefonu a spotřebovává zdroje
Prezentace vypadá uhlazeně, ale škoda, že se video stále zdržovalo a trhalo a zkazilo ponoření.
Skvělá videa, ale žádné z nich jsem neslyšel, nejsem si jistý, jestli dělám něco špatně, ale zkusil jsem všechno, stále žádný zvuk
WITHIN Entretenimiento sem
Within VR - Cinematic Virtual Reality Pramogos uvb
Hrozné UX. Zkusil jsem sledovat sestřih TED prostřednictvím streamování. Pozastavilo video a spustilo ukládání do vyrovnávací paměti. Pak jsem se vrátil a požádal o stažení a hudební video U2. Když první stahování skončilo, zkusil jsem to sledovat a zobrazilo mi to chybovou zprávu. Z nějakého důvodu se druhý přestal stahovat. Pak jsem to zkusil sledovat streamováním a video se krátce po začátku zastavilo, i když hudba pokračovala. Vzdávám se. Také stále běží na pozadí bez důvodu.
Myslím, že je to dobré, ale přišlo mi to nudné
Viděl jsem pouze jedno video, tj. Evolution of Verse. Opravdu úžasný zážitek. Ale existují problémy se stahováním VR videí přes wi-fi připojení. Rychlost stahování klesne o 0,00 během několika sekund. Zkoušel jsem to s různými wi -fi sítí a výsledek je stejný. Ale s mobilními 3G daty se dají snadno stáhnout. Dnes jsem čelil novému problému s ukončením aplikace po stisknutí tlačítka "play". Žádám vývojáře (pokud naslouchají), aby se na tuto záležitost podívali a vyřešili tyto problémy.
Díky za zbytečné upozornění. Odinstalováno.
Přehrávač videa nefunguje. Ukazuje, že menu a zvuk funguje, ale ne video. Po opravě změním.
Fungovaly nejprve 4 sekundy a pak úplně přestaly.
Prostě se video nenačítá
Rozhodně patří k nejlepším příležitostným virtuálním zážitkům, stále s nákupem snění, i když je přerušeno pro potěšení z turné po Bílém domě nebo koncertu Mozarta v jednoduchém přístupném vr. I přes nedokonalé rozlišení je používání s pixelovými pupeny a telefonem pixel 4a radost.
Aplikace je skvělá, líbí se mi! Stále tomu chybí další obsah, ale chápu, že je to začátek. Mimochodem, mám jeden problém... Některé obrázky z katalogu zmizí po stažení videa pro pozdější zobrazení offline (myslím). Místo toho je na jeho místě šedý obrázek, takže neznáte název videa, pokud na něj nekliknete, abyste viděli název, popis a tlačítko přehrát.
Výběr zatím není široký, ale doufám, že se to změní, protože zážitek je opravdu jedinečný. Krásná aplikace, krásná krátká dobrodružství. Prosím pokračujte!
Má pochybné vyznamenání, že je to jediný program, který dosud plně havaroval můj telefon.
Gyroskop je detekován s vyměněnou osou: vlevo/vpravo namísto nahoru/dolů. Také vykreslování VR je nesprávné, zobrazují se pouze svislé čáry.
Moje stahování dosáhlo 170 % (
Ze všech VR aplikací, které jsem si stáhl, považuji tuto za jednu z nejlepších, protože má mnoho možností různých zážitků, které můžete procházet nebo jen sledovat, aniž byste se museli hodně pohybovat.
Skvělá aplikace pro cestování po celém světě.
Pravděpodobně nejlepší VR aplikace pro telefon, doufám, že dostane více obsahu.
Žádné z videí by ve skutečnosti nefungovalo, měl bych vše nastavené a zůstalo by na obrazovce a říkalo by mi, abych otočil telefon na stranu, a i když jsem to udělal, obrazovka by na sekundu blikala pouze černě a pak by se vrátila zpět na překlopnou obrazovku. .