Post by staranmarbungpe on Mar 6, 2022 18:32:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Friends Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира безкрайни монети ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Friends Saga 2022 version ▞▞▞
Candy Crush Friends Saga கேஷுவல் fgrh
Не разбирам защо ти дават толкова безплатни бомбички и близалки. Улеснява спечелването на всяко ниво и бих предпочел да го направя, ако е малко по-трудно, за да мога да използвам ума си малко повече
Винаги е била добра игра, докато проблемът с рекламата не започне да се появява от миналата година. И стана по-лошо след последната актуализация. Приложението напълно замръзна след пускане на реклами и трябваше да изключа приложението и да го отворя отново.. всеки път, когато губех наградите. Наистина е наистина досадно и разочароващо, когато нищо не е направено, за да се поправи това през последните няколко актуализации!
Много е хубава. От както си я изтеглих само на нея седя и преварвам родителите си.
Candy Crush Friends Saga Fritidsspill mrvn
приятна и развлекателна
Много грешна игра. Понякога си мисля, че има грешка в играта. И всеки път, когато се канех да направя ход, започва да ми казва как и къде да направя ход! Това прави играта вече неинтересна. Дотогава ще дам само 2 звезди за него. Не може да играе правилно, тъй като има проблеми през цялото време. Надявам се екипажът на King да направи нещо по въпроса. Деинсталирах го, докато разработчиците не направят нещо за подобряване и надграждане на играта...съжалявам дотогава...
Страхотна игра, откакто започна преди повече от 2 години. Наближава 3000 ниво. Толкова пристрастяваща. Накарах приятелите си да изтеглят и да се наслаждават на играта толкова, колкото и аз. Продължавайте в същия дух😁 все пак прекрасната пристрастяваща игра
Не може да получава или изпраща животи.. играта просто се изключва! Моля, поправете възможно най-скоро! Няма да харча повече пари за игра, която не мога да играя повече от 10 минути. След това изчакайте 2-1/2 часа, за да играете отново!
Много хубаво приложение
Когато спечелите, тя се движи бавно. Става на забавен каданс. Имам другите Candy Crush Games и нямам проблеми. Поправи и ще дам 5 ⭐ сек.
Нивата са твърде лесни
Какво е най-доброто
Играта започва да има проблеми. Ще спре да се възпроизвежда и героите няма да влязат ясно. Другите ми игри играят добре.
Продължава да излиза от системата и е дразнещо, че не може да играе
Не харесвам новото усилващо колело. Върнете стария Изобщо не е много забавно. Никога повече не получавайте безплатни завъртания 😕. Нямате много за допълнителни ходове. Върнете го, както беше преди, когато беше забавно да играете, не харесвате на определени нива как искат да купувате ходове, когато не го правите, те ви държат там много по-дълго
Моля: 1.- Скрийте награди и тайни приключения в пътя, който героят прави, като се изкачва на нива. 2.- Функцията на прасетата е безполезна, тъй като на определено ниво банката вече не приема злато в корема си, въпреки натрупването и увеличаването на нивата, ако те оставят да се натрупват повече злато и за всяко ниво цената ще пада на златото, тогава това би ни насърчило да печелим и инвестираме в злато, защото ще получим повече за по-малко. Благодаря ви предварително. Една звезда е само да слушаш
Играта се забива на ниво 431 и показва грешни изчисления на общия брой кутии. след като попълните всичките 64 кутии. играта не работи, нито преминава към следващото ниво. Загубих пари заради това. кой е отговорен за това??
Battle Run and Gun פעולה hci
Това е забавна игра, особено с различните герои, но, както повечето игри като тази, е забавна само докато не можете да напреднете, освен ако не платите, за да продължите напред. Отказвам да направя това, така че сега ще деинсталирам.
Фатастична
Играя всички CC игри и докато тази има най-добрата графика, тя е най-досадната. Не искам да виждам, че танцуващите герои отнемат време и живот на батерията. Би било по-добре, ако има начин да го пропуснете, както при другите. Липсва ми да имам меню и възможността лесно да се придвижвам до различни нива. Харесвам героите, които помагат, но дори и с това анимациите са досадни.
Все още се заключва веднага след зареждане. Току-що актуализиран вчера, така че това не е проблемът. Сега го деинсталирам, тъй като така или иначе не работи.
Хубава игра
Не мога да играя candy crush friends saga, играта е замразена
Приложението е твърде изоставащо и трябва да бъде актуализирано. Тази игра изостава твърде много
Забавна игра, макар че ми се иска да има начин да пропусна част от графиките. Най-големият ми проблем е, че подобно на оригиналната Candy Crush Saga, често няма да регистрира плъзгане на екрана на моя Moto G6. Търсих в Google проблема и потенциални решения, но изглежда, че King наистина не се интересува дали играта работи за всички или не.
Страхотна игра, но замръзва много
Яко
Както каза друг играч, колкото повече играете, толкова повече плащате. Трябва да се предлагат повече и по-лесно придобити и необходими бустери за напредване. Най-забавната от всички игри на King. Актуализация от 1-9-22. Трябва да използвате живот, за да се появи ежедневната награда. Боклук JS. Най-скъпите опции за монети и от другите ви игри.
Някои от нивата са твърде трудни за нас, възрастните. Сигурен съм, че са лесни за по-млада възраст, но за възрастните са малко трудни.
Аз съм в края на вашите нива и пропускам всяко събитие, защото съм над лимита? или какво? Дори не ми дават бомби и такива, когато съм заседнал за две седмици. Наистина е гадно в момента. Трябва да играя отново и отново, докато се отвори новият път. Искаме просто да извървите път, който е безкраен. Благодаря ти! Играя от години, но става все по-тежко. Това е толкова досадно. Вече месеци наред вероятно съм бил спрян, защото трябва да чакам, докато направиш още нива. То не вижда
Отнема много време, за да спечелите някои от нивата
това е много добра игра до 430-то ниво. той не прожектира правилно 431-вото ниво. след като разпространя цялото сладко, играта се забива. показва 2 екрана, но получавам 1 екран. Не знам как да се движа по-нататък. ако е преместен, това е най-лошата игра
Интересна игра
Candy Crush Friends Saga Casual rcjc
Чудя се защо Candy crush friends не работи, когато всъщност Download е My Candy crush неща, които бих играл Every Level. Изобщо не го разбирам. Моля, поправете candy crush Приятели, моля и ви благодаря. Прекрасна нощ!!