Post by staranmarbungpe on Mar 6, 2022 18:38:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Villa ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Villa IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać klawisze zwiększające kod ▞▞▞
▞▞▞ Merge Villa 2022 version ▞▞▞
To jest hinkyvod wczorajszej aktualizacji. Oglądanie reklam nie daje ci tego, co miałeś dostać, dotykam lub próbuję poruszyć rzeczy, candvit nie mówi, że działa. ostatnia aktualizacja naprawdę zepsuła grę.
夢幻別墅 解謎 udp
Dla graczy: Nastawiona na biznes, reklamy, informacje o czwartej grze, którą należy najlepiej dokupić, oczywiście z własnej kieszeni. Dla grafika: Nieco nudna ale poza tym całkiem faj gra. Zależy co dla kogo, ale ogólnie miło spędza się na niej czas. Polecam
Uwielbiam tę grę, ale nie znoszę tego, ile czasu zajmuje zdobycie potrzebnych rzeczy, które trwają wiecznie
Po miesiącach grania jestem rozczarowany grą, energia jest tak droga i trzeba oglądać denerwujące reklamy, takie jak Instagram, muzyka w tym dodaniu jest irytująca, a kompletny dodatek w ogóle mi się nie podoba. Grałem bez wydawania pieniędzy, ale teraz nie możesz grać, jeśli nie kupisz przedmiotów i energii. Odinstalowuję grę.
Fajny
Ta gra jest tak frustrująca. Właśnie zacząłem i jedyne, co mogę do tej pory, to tyle, że osiągnięcie czegokolwiek trwa wieczność i albo musisz oglądać reklamy, albo wydawać pieniądze
Super Jest ta gra polecam grajcie
To fajna gra, ale za każdym razem, gdy oglądam film, gra się zawiesza, co jest bardzo denerwujące.
Fajna gra bo mrożna dużo konstruować
MCBox - skins for minecraft Underholdning ybw
Naprawdę fajna gra, ale zabrakło też miejsca
Ta gra jest niesamowita, ale od jakiegoś czasu nie działa
Fajna, dobra gra Uwielbiam tę grę, ale reklamy tak dużo, proszę o usunięcie reklam
Naprawdę kocham tę grę, to najlepsza gra w historii, ale jest tak trudno, gdy bierzesz Long, aby zdobyć klejnoty
Gra bardzo fajna,ale ma minusy
Merge Villa معمایی szp
Właśnie zainstalowałem grę dzisiaj. Nie za bardzo z tym. Zabrakło energii i nie byłem na tym, może od godziny. Nie jest fajnie, kiedy nie możesz się nigdzie dostać w tak krótkim czasie.
Wspaniała gra
Merge Villa Головоломки wsoe
Merge Villa Puzzle apm
Za dużo filmów po każdym ruchu. Mam ochotę usunąć grę. Ponieważ może to być bardzo irytujące
Kocham to. Za szybko wyczerpuje się energia. Ale poza tym fajna gra
To okropna gra w reklamie, w której pokazali inną grę, ale teraz jest to kolejna gra, której nienawidzę, ma bardzo mylącą treść! Nienawidzę tego, proszę, nie instaluj tego!
Naprawdę podobało mi się granie w tę grę na początku, ale doszedłem do punktu, w którym po prostu łączyłem wszystko ze sobą za nic. Ponieważ odmówiłem kupowania klejnotów.
Ta aplikacja jest najgorsza, nie otwiera się, tylko zatrzymała się na 41%, najpierw napraw błędy tej aplikacji
Za dużo reklam
Reklamy w środku rozgrywki
Na początku super gra ale dziś wyszedl błąd z działalnością z serwerem wszystko na tel ok, odinstalowanie i zainstalowanie nic nie dające, pomoc
Gra super ale szkoda, że jest tak mało tej energii
To świetna zabawa, łączenie wszystkich narzędzi, zdecydowanie pełny pasek pięciu gwiazdek, a dekoracje i meble są tak ładne i pasują do siebie tylko jedną lub dwie rzeczy, które chciałbym zmienić, na przykład, aby ładowanie było znacznie szybsze, a rozpoczęcie gry zajmuje około 5 minut i dwa dodaje och, jest ich wiele w tej zabawnej grze, ale jest fajna i zawiera zwierzęta, więc pięć to jest
KOCHAM TWOJĄ GRĘ
Trudność z ukończeniem nawet pierwszego kroku w historii wydaje się zbyt długa.
Kocham tę gre. 1 lub kilku może grać dłużej niż kilka minut, ale nie chce się otworzyć, ciągle się zawiesza n mówi, że nie mam połączenia z internetem, ale tak napisano tę recenzję! Dzięki
Um, nie mogę nagle wejść do gry, ciągle powtarzam, żeby upewnić się, że internet działa, proszę o pomoc
Reklama wyskakuje co dwa ukończone zadania, zabrakło energii, próbując zdobyć śrubę w pierwszych 5 minutach gry, zbyt wiele czekania i zbyt wiele reklam
Regeneracja czasu wymaga pracy. Zużycie energii wymaga pracy.
To fajna gra.... ALE wykonanie jednego zadania zajmuje DUŻO za dużo
Świetna gra. A przynajmniej tak było. Teraz nie będzie oglądać żadnych reklam, po prostu robi się do bani i muszę z niego wyjść i zrestartować. Musiałem go odinstalować. Mam nadzieję, że to naprawicie, bo naprawdę pokochałem tę grę.
Ta gra pomaga twojemu umysłowi i sprawia, że jesteś szczęśliwy
Merge Villa Головоломки wsoe
To przeciętna gra polegająca na łączeniu, ale nie wiem, czy to usterka, czy coś, ale za każdym razem, gdy dostaję 50 energii na kręceniu kołem, nigdy tak naprawdę nie daje mi 50 energii.