Post by staranmarbungpe on Mar 6, 2022 18:54:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje wiele punktów ▞▞▞
▞▞▞ Escape Games - Lost Temple 2022 version ▞▞▞
proste do znalezienia przedmiotów, łamigłówki są trudne, ale dosłownie nic więcej.
Pierwsza skarga Sprawia mi wiele problemów z zapisaniem aplikacji. Jak mam postępować, jeśli nie ma opcji zapisania, nie mogę zagrać w całą grę w ciągu jednego dnia. Uwielbiam tę grę, ale nie mogę grać w nią ponownie i ponownie. Druga skarga, gdy kiedykolwiek próbuję uzyskać wskazówkę podczas reklam lub płatności, ponownie wyświetla komunikat o błędzie i ponownie, pomóż mi również rozwiązać ten problem. Nawet ja złożyłem skargę na Twój identyfikator e-mail, ale nie otrzymałem odpowiedzi
Uwielbiam te gry, ale dlaczego ciągle gubię przedmioty. Przeciąłem winorośl nożem i poszedłem zawiązać młotek, ale winorośl zniknęła. To był drugi raz, kiedy grałem, ponieważ podobna rzecz wydarzyła się w pierwszej grze, w wyniku której ponownie się uruchomiłem. Bardzo frustrujące, ponieważ nie mogę się ruszyć, więc ponownie uruchomiono. Ok, udało mi się dojść do końca gry i ustalić, gdzie popełniłem błąd. Mam nadzieję, że wkrótce dostaniemy kolejny rozdział! Dziękuję bardzo za odpowiedź, która była wielką pomocą. 5 zasłużonych gwiazdek!
Escape Games - Lost Temple ผจญภัย bla
Ciekawa gra
Zabawna gra ucieczki, dobre wyzwania, ale nie ma zakończenia, po prostu się zatrzymuje. Dlaczego wypuścić grę niedokończoną? To jest powód niskiego wyniku.
Wspaniała gra ucieczki, uwielbiam wszystkie aplikacje tej firmy. Ten ma tylko sześć poziomów, podczas gdy inne miały więcej, ale te sześć warto zagrać
Gra jest dobra, a zagadka może nie być zbyt trudna.
Zoptymalizowany? Co za żart… załadowanie trwa 30 sekund, potem dodanie i kolejny ekran ładowania. Łamigłówki nie mają sensu i po trzecim rozdziale zupełnie się zawiesiły. Niektóre łamigłówki są tak trudne, że nie dało się ich rozwiązać w żadnych warunkach, które tylko pominęły, więc daję im dwie gwiazdki, ale jest to bardzo ciekawa gra. Rozwiązanie tej gry zajęło mi tylko 2 tygodnie.
To było zdecydowanie zabawne, ale kilka zagadek było trudnych do rozszyfrowania, co właściwie oznaczały wskazówki.
Typowa gra typu „wskaż i kliknij”, wyszukaj i użyj, ucieczka. Nic specjalnego. Słabe tłumaczenie i gramatyka na język angielski, głos robo.
Usuwając grę, nie możesz podnieść przedmiotów z inatvory, aby użyć ich w grze
Najgorsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem. Bardzo irytująca. Są tylko zagadki i żadne podpowiedzi. Co za strata czasu!!
Escape Games - Lost Temple Adventure yya
Nie można tego nawet otworzyć ani uruchomić, aby to naprawić, ładuje się i nic się nie dzieje. Mówiłeś, że naprawiłeś tę grę, która ciągle się wyłącza
Zmieniłoby nazwę tej gry na Lost Temper. Próbowałem grać na telefonie komórkowym, na który myślałem, że ta gra będzie przeznaczona, ale nieodpowiadające sterowanie sprawiło, że odinstalowałem ją po kilku minutach.
Modern Ops: Gun Shooting Games ஆக்ஷன் ndx
Etap mantry jest niemożliwy do wykonania. W żaden sposób nie możemy zapamiętać tych bezsensownych symboli.
Escape Games - Lost Temple სათავგადასავლო tvm
Dam tylko 5 gwiazdek i tylko wtedy, gdy dostanę część 2 tej gry ..... Chcę ją jak najszybciej
Ta gra staje się coraz lepsza, im więcej grasz i wchodzisz w historię. Warto spróbować.
Wymagające i zabawne 🤔😃👍
dobra gra
Wygląda naprawdę fajnie, dobrze się układało, potem usterka, nie mogłem rozwiązać zagadki nawet z poprawną odpowiedzią. Problem z ładowaniem, musiałem spróbować, wyłączyć, załadować coś innego, kliknąć i usunąć, a gra się załaduje. Szkoda, podobało mi się to.
Gra jest fajna, ale ładowanie zajmuje więcej czasu. Po skończeniu 1 rozdziału muszę wspólnie czekać godzinami, aby otworzyć kolejny rozdział. Nawet jeśli moja sieć jest prawidłowa, wyświetla błąd połączenia. Gdyby ładowanie było szybsze, gra otrzymałaby również inne 2 gwiazdki.
świetna gra, dobrze myślałem, że to świetna gra, która dotarła do rozdziału 2 i nie dała mi wszystkich elementów ze skrzyni, więc nie mogę iść dalej. Po tym, jak właśnie kupiłem gwiazdki za 4,99 USD, odinstalowałem go i ponownie zainstalowałem, ale uzyskałem te same wyniki ...):
w końcowej układance jest niewiele lub nie ma żadnych wskazówek, musisz być szybki i zapamiętać do pięciu różnych symboli.
Naprawdę kocham tę grę... grafika jest cudowna, rozgrywka nie jest ani zbyt łatwa, ani zbyt trudna, a dodatkowo daje możliwość uzyskania wszystkich potrzebnych wskazówek... naprawdę świetna gra za darmo... chciałbym, żeby inni oferowali grę, w którą naprawdę można grać dłużej niż 5 minut....Dziękuję twórcom tej wspaniałej gry... Osobiście to doceniam.
Nie instaluj tej gry, na każdym etapie jest jedna zagadka, której nikt nie może rozwiązać, a zagadki są do zabawy dodaje
Nie ładuje się. Bardzo frustrujące.
Świetna gra, naprawdę sprawdza siłę mózgu i logikę. Byłoby miło, gdybyś mógł włączyć języki indyjskie, ponieważ gra dotyczy historii Indii i nie ma ani jednego języka indyjskiego do wyboru.Szanowni deweloperzy, gra była fajna, ale zawierała też kilka błędów, nic wielkiego, świetnie sobie radzicie i wiem, że wkrótce pozbędziecie się tych nieznośnych małych błędów. Adios.
Wskazówki są prawie bezużyteczne, ponieważ często nie pomagają. Rozgrywka jest bardzo prosta i nie ma na cokolwiek wyjaśnienia. Za dużo reklam i nie tak wyrafinowane, jak inne podobne gry innych programistów.
Escape Games - Lost Temple রোমাঞ্চকর ior
Grałem w tę grę w zeszłym tygodniu i zobaczyłem twoją kolejną grę „Secret Agent: The Hidden Escape” i pomyślałem, że pobiorę ją, gdy to skończyłem, ale teraz gra Secret Agent jest wyłączona w sklepie Google Play mojego telefonu komórkowego. Przeszukałem go w telefonie komórkowym mojej siostry, jest tam, ale nie ma go w sklepie z zabawkami mojego telefonu komórkowego. Jak to możliwe ?
to bardzo ciekawa aplikacja na kolację
To tak piękna gra, bardzo fajna gra
trudno grać
Podobnie jak w grze, ale nie można przejść obok latarni morskiej, to niemożliwe
Dobrze się bawiłem, ale utknąłem w rozdziale 2, ponieważ potrzebowałem śrubokręta, którego nigdy nie miałem okazji zebrać i nie mogłem wrócić, aby go znaleźć.
Escape Games - Lost Temple Авантуристичке prll
👏.